Venture Mítink Beskydy 2011

19.8.2011

Ahoj přátelé,

jak jsem správně předpokládal, tak všechna pěkná ubytování (abych se vyrovnal úrovni minulých mítinků) jsou beznadějně obsazena. Samé svatby, nešťastníci jedni.

Takže jsem narychlo provedl změnu a ubytování bude zde: Hotel Säntis
Je to standardní ubytování podobné předchozím, podstatně jednodušší dojezd i bez dokonalé navigace a v případě totální nepřízně počasí jako např. dnes je toto místo blíže náhradním řešením jako např. TOTO .
Stání bude sice opět bez přístřešku, ale za zamčenými vrátky. Cena je o chlup vyšší než původně, ale komfort nepochybně větší. Pokoj pro dvě osoby stojí 650,-kč tj. 325,-kč na osobu + 90,-kč snídaně na osobu. Mám zamluvené zatím dva pokoje od čtvrtka a čtyři od pátku. Další zájemci prosím hlaste se pokud možno co nejdříve.

Co se týká vyjížďky, tak abych dostál svému slibu a provedl vás třemi státy v jednom dni, čeká nás cca 260-280km. Očekávám komentář, není-li to na vás moc. Byla by to ale škoda ji zkrátit, kdo ví kdy vás zase do Beskyd dostanu.

Termín již považuji za pevný tj. 19.-21.8.2011.

Prosím tedy o pokud možno závazné nahlášení vaší účasti (chtějí po mě lumpové zálohu), a případně komentář k zvolenému ubytování resp. délce vyjížďky. Zajištění pěkného počasí bych dovolením nechal na Mirlosovi, nemám ještě nahoře takové konexe.

Už se na vás moc s Libuškou těšíme.
EDA

Společnost Montplast se specializuje na výrobu a montáž zastřešení bazénů. Zastřešení bazénů se vyrábí ze systémových hliníkových profilů, opatřených povrchovou úpravou. SKUTRPORTAL - vše o skútrech.